Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Δημιουργούμε, τραγουδάμε και...πάμε Studio», στο μάθημα της μουσικής, οι μαθητές της Ε1 τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα στάδια της προετοιμασίας ενός τραγουδιού, από την εκμάθηση, την ενορχήστρωση και τις πρόβες, μέχρι την τελική ηχογράφηση σε επαγγελματικό studio.

Οι μαθητές συμμετείχαν ως μέλη της χορωδίας και της ορχήστρας και ηχογράφησαν το γνωστό τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι ?Κεμάλ?. Τα παιδιά δούλεψαν με ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια της τρίμηνης προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα μας κάνει όλους περήφανους!

Υπεύθυνη του προγράμματος και της οργάνωσης ήταν η εκπαιδευτικός μουσικής Κεραμίδα Κατερίνα. Στο πρόγραμμα συνεργάστηκαν η εκπαιδευτικός Σοφιάν Πάουλα για την εκμάθηση των αγγλικών στίχων και η εικαστικός Σταύρου Κωνσταντίνα που είχε την εικαστική επιμέλεια του εξωφύλλου του cd.

Η ηχογράφηση έγινε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στο studio της SAE -Technology Group Athens, με ηχολήπτη τον Νίκο Έξαρχο. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Πατινιώτη για την ευγενική παραχώρηση των εγακταστάσεων της SAE.